donderdag 6 augustus 2009

Leningen Vergelijken

Als je leningen gaat vergelijken om de goedkoopste lening te krijgen is het zaak om dit juist aan te passen. Het is geen goed idee om gewoon willekeurig aanbiedingen te pakken en die naast elkaar te leggen. Voor jou valt alles een stuk duurder uit als je de vergissing maakt dat je niet gelijkwaardig gaat afmeten.

Zorg er altijd voor dat je bepaalde bijzondere omstandigheden die helpen of juist tegenwerken bij jouw kredietwaardigheid vooraf vermeld wanneer je jouw aanvraag indient. Op de eerste plaats ziet het er een stuk betrouwbaarder uit voor een geldverstrekker. Hoe meer informatie je hen vooraf geeft, hoe beter je ze ook van dienst kunt zijn. Een geldverstrekker komt er altijd wel achter als je bepaalde informatie niet vertelt, dus het heeft geen zin iets achter proberen te houden.

De bank bepaalt vervolgens, op basis van acceptatie criteria die zij zelf hebben bepaald, of je wel of niet in aanmerking komt voor een lening. Veel mensen zeggen dat de acceptatie soms wel erg streng is, maar uiteindelijk kun jij er als klant maar weinig aan veranderen.

Als je vooraf alle gegevens hebt doorgegeven kun je er zeker van zijn dat je offertes krijgt die in elk geval enigszins nauwkeurig zijn. Als je nu offertes naast elkaar gaat leggen weet je in elk geval dat je te maken hebt met adviezen die zijn opgesteld op basis van jouw situatie. Nu is het dus tijd om het maximale uit het vergelijkingproces te halen.

Het eerste dat je wilt doen is vergelijken op basis van rente. De meeste leningbeslissingen worden op dit criterium gemaakt. Alleen stoppen de meeste mensen daar ook meteen en dat is verkeerd. Want er is nog veel meer.

De andere dingen die je absoluut moet weten van een lening zijn de totale looptijd en de afloswijze. Veel leningen slagen erin om aan de oppervlakte goedkoop te lijken, terwijl ze in werkelijkheid ontzettend door zijn. De reden? De looptijd is bijzonder lang en/of de aflosstructuur is zodanig dat je extreem veel aan rente betaalt.

In de wereld van leningen en financieringen is het steeds gebruikelijker om leningen uit te spreiden over bijzonder lange periodes. Het lijkt dan alsof de lening spotgoedkoop is, maar in werkelijkheid betaal je veel meer als aan een gewone, zogenaamd duurdere lening.

Bekijk dus naast de rente ook altijd de aflostijd en de aflossingen per maand om te bepalen welke lening de goedkoopste is. Hoe meer je jouw schuld verkleint, hoe minder rente je op lange termijn hoeft te betalen. Aflossen is dus belangrijk.

Ben je geinteresseerd in goedkoopste lening, lees er meer over op de link in dit artikel.

2 opmerkingen:

  1. We bieden leningen aan alle eerlijke personen voor de noodzaak om verschillende projecten uit te voeren (waaronder de aankoop van appartementen, autoverkoop, investeringsleningen, schuldaflossing, huurbetaling of andere personeelskosten).

    E-mail: info@creditfinance-bank.com
    E-mail: Rolandgadner@outlook.de
    WhatsApp-nummer: +33784505888
    Website: https://creditfinance-bank.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aanbieding voor alle individuen

    U bent op zoek naar een groot bedrag om uw bedrijf nieuw leven in te blazen of u bent op zoek naar een lening om uw huis te kopen.
    We kunnen u deze lening verstrekken.

    E-mail: info@creditfinance-bank.com
    Rolandgadner@outlook.de
    WhatsApp-nummer: +33784505888

    BeantwoordenVerwijderen