zondag 16 augustus 2009

Goedkoop Lenen Met BKR

Een goedkope lening met BKR krijgen is ontzettend lastig. De reden is natuurlijk voor de hand liggen. Een BKR melding maakt pijnlijk duidelijk dat je al eens eerder een betalingsverplichting bent aangegaan en dat je daar niet aan hebt voldaan.

Een geldverstrekker maakt risico calculaties voor het verstrekken van een financiering en daarom zul je altijd meer betalen voor je lening. Er is echter hoop.

Het komt regelmatig voor dat mensen een BKR registratie hebben maar dit pas ontdekken als ze de afwijzingbrief krijgen voor een lening of creditcard. Als je nu echter een A2 of A3 codering hebt staan, dan is het heel onwaarschijnlijk dat je het niet wist, omdat er toch al heel wat moeten gebeuren voor het zover is kunnen komen. Maar als de codering wel meevalt is er een goede kans dat je jouw kansen op een goedkope lening flink omhoog kunt trekken.

Het beste dat je in dat geval kunt doen is zoeken naar BKR coderingen die ten onrechte op jouw conto staan. Het is echt niet ongewoon om een melding te vinden die al te lang staat of die nooit helemaal is afgemeld. Elk bedrijf kan tenslotte een fout maken. We hebben al gezien dat sommige coderingen jaren langer bleven staan dan de bedoeling was. Regel deze dingen dus voor je een lening gaat aanvragen, want hoe schoner je lei bij het BKR, hoe goedkoper je lening zal zijn zometeen.

Ben je geinteresseerd in goedkoop geld lenen, lees er meer over op de link in dit artikel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten