dinsdag 11 augustus 2009

Hoe je de voordeligste doorlopende lening afsluit

De rente voor een doorlopend krediet is een factor van discussie.Wat voor jou de goedkoopste lening is, is niet perse voor een ander ook het goedkoopst.De rente van je buurman kan anders zijn dan die van jou, terwijl jullie op hetzelfde moment naar dezelfde kredietverstrekker zijn gegaan voor precies hetzelfde krediet.

Waarom?Wat is de reden hiervan?Hoe komt dit? Hoeveel risico de bank loopt kan niet hetzelfde zijn bij jou en je buurman.Het kan zijn dat je meer rente betaalt door je BKR notering.Of misschien ben je altijd keurig op tijd geweest met betalen en kom je daardoor voor het goedkoopste doorlopend krediet in aanmerking, maar je buurman niet.

Bij geld lenen is de mate van risico dus ook belangrijk voor de aanbieder. De leningverstrekker wil informatie over je persoon en over de reden van de lening.Omdat alles gecontroleerd wordt, heeft informatie achterhouden geen zin.

Wanneer het uitkomt dat je niet alles hebt verteld, zal lenen niet meer mogelijk zijn. Dit is een slecht plan. Een andere factor die van belang is bij het krijgen van het goedkoopste krediet is jouw voorbereiding.

De meeste mensen willen op stel en sprong een lening, dat is het punt. Op deze manier zijn de meeste leners veel duurder uit, omdat ze de eerste aanbieder die ze tegenkomen nemen.

Aanbieders zijn van harte bereid hun concurrentie, die groot is in deze sector, te slim af te zijn en de lener een zo goed mogelijke lening te verstrekkern.Maak hier als lener gebruik van, daar is niets mis mee.Start dan ook met een onderzoek op internet waarin je bekijkt welke leningverstrekkers het meest adverteren.Deze grote leningverstrekkers kunnen voordeligere leningen aanbieden dan de kleine bedrijven, dit door de schaalvoordelen.

Als je de tijd die je hierin moet steken niet hebt of niet wilt gebruiken, besteed het dan uit aan een adviseur.Aan de hand van het overzicht van de diverse doorlopende leningen dat hij maakt kan besloten worden welk krediet het beste bij je past. Een voordelige doorlopende lening is namelijk niet altijd verbonden aan het laagste rentebedrag.Hierbij moet je ook rekening houden met het rentepercentage over een langere periode, de gestelde voorwaarden, et cetera.Je adviseur kan je daarover inlichten.Natuurlijk moet je die beste man of vrouw daarvoor een bepaald provisie percentage betalen, maar als je een goede hebt die veel kan vergelijken is het dat geld over het algemeen dubbel en dwars waard.

Ben je geinteresseerd in doorlopende kredieten, lees er meer over op de link in dit artikel.

1 opmerking:

  1. Aanbieding voor alle individuen

    U bent op zoek naar een groot bedrag om uw bedrijf nieuw leven in te blazen of u bent op zoek naar een lening om uw huis te kopen.
    We kunnen u deze lening verstrekken.

    E-mail: info@creditfinance-bank.com
    Rolandgadner@outlook.de
    WhatsApp-nummer: +33784505888

    BeantwoordenVerwijderen