donderdag 13 augustus 2009

Jouw Lening Mogelijkheden - Jouw Situatie

Natuurlijk is elk geval individueel en betekent het dat elk advies dat eruit rolt ook anders zal zijn. Maar het is de moeite waard om een overzicht te maken van meest voorkomende factoren op jouw leen mogelijkheden.

Om te beginnen is er je inkomen. Hoe meer inkomen je hebt, hoe meer onderpand de geldverstrekker ziet. Daarnaast ligt het voor de hand dat je meer lening kunt krijgen als je meer verdient. Een geldverstrekker wil het liefste zo min mogelijk risico lopen, dus de beste situatie die je kunt hebben is dat je een lening afsluit die onder je maximum is, terwijl je een inkomen hebt uit een vast contract in loondienstverband.

De tweede factor die invloed heeft bij het bepalen van de maximale hoogte van je lening is je betalingsmoraal en hoe die in het verleden is geweest. We hebben het dan voornamelijk over jouw status bij BKR. Als je bijvoorbeeld een A2 codering hebt staan, dan wordt het bijzonder lastig om een lening te krijgen. Maar als je een iets minder zware codering hebt, dan is het wel de moeite waard om te zoeken naar een geldverstrekker die zich specialiseert in dit soort gevallen. Het betekent dan niet automatisch dat je minder kunt lenen, maar wel dat je meer aan rente zult moeten gaan betalen.

Wat ook nog meespeelt zijn jouw huidige krediet verplichtingen. Als je nu al teveel leningen hebt voor je inkomen, dan kan je niet nog ergens wat bij lenen, of het moet om heel kleine bedragen gaan. Maar betaal je altijd alles keurig op tijd en heb je niet teveel verplichtingen dan hoef je je daar niet druk om te maken.

Ben je geinteresseerd in hoeveel kan ik lenen, lees er meer over op de link in dit artikel.

1 opmerking:

  1. Aanbieding voor alle individuen

    U bent op zoek naar een groot bedrag om uw bedrijf nieuw leven in te blazen of u bent op zoek naar een lening om uw huis te kopen.
    We kunnen u deze lening verstrekken.

    E-mail: info@creditfinance-bank.com
    Rolandgadner@outlook.de
    WhatsApp-nummer: +33784505888

    BeantwoordenVerwijderen