zondag 16 augustus 2009

Goedkope Lening Varianten

Een goedkope financiering is snel gevonden, want ze zijn er in allerlei variaties. Maar er zijn een aantal types waarvan in de volksmond wordt gezegd dat het een goedkope lening is. Laten we controleren wat er wel waar en niet waar is.

Goedkope lening nr. 1. De basishypotheek. In het verleden heeft dit leningtype zelfs de prijs gewonnen voor hypotheekproduct van het jaar. Het is een hypotheekvorm met een lage rente, lange rentevastperiode en geen fratsen of dure bijproducten.

Tot zover allemaal prima. Maar er is iets dat niet erbij wordt vermeld.

Het grote nadeel van een basishypotheek is namelijk dat er hoge boetes worden berekend over een aflossing. Er zijn zelfs basis hypotheken die een boete berekenen op het moment dat je de lening aflost door je huis te verkopen. Dit wordt bij elke andere hypotheek niet als iets verkeerds gezien, maar bij de goedkope hypothecaire leningen die worden getypeerd als basis hypotheken kost dit je gewoon geld.

Ook worden bij deze types de rente lang vastgezet, zodat er nog extra nadelen zijn voor een starter die voor de eerste keer een woning gaat kopen. Grote kans dat ze op een gegeven moment willen verhuizen en dat het ze dan extra geld gaat kosten om van die rentevastperiode af te komen. Die lening is dus helemaal niet zo goedkoop, ook al wordt deze wel zo verkocht.

Een hypothecair doorlopend krediet is de tweede goedkope lening die we onder de loep nemen. Dit leningtype is laag in rente vanwege het feit dat het is gekoppeld aan een woning als onderpand. De voorwaarden zijn normaal en de kosten zijn betrekkelijk laag. In onze optiek wordt de marketing voor dit product dan ook een stuk eerlijker aangepakt als de marketing voor een basishypotheek.

Het probleem met een doorlopend krediet is echter altijd hetzelfde. Dit soort kredieten zijn vaak ontzettend duur omdat de mensen het gewoon te lang laten doorgaan. Het lijkt misschieneen goedkope kredietvorm, een doorlopend krediet, maar het probleem is dat de aflossing vaak niet dichterbij komt. Met als gevolg dat ze handenvol geld weggooien aan rente. Rente die ze niet hadden hoeven te betalen als ze gewoon een plan hadden gemaakt voor de aflossing, ook al was het dan een klein bedrag per maand.

Goedkoop geld lenen is niet moeilijk. Niet alles is zo voordelig als er wordt gezegd, mar als je goed oplet kun je de juweeltjes er wel uit halen. Het gaat echter om kijken, vergelijken en weten waar je het over hebt. Neem de tijd om je in dit gebied te verdiepen en je kunt je een heleboel rente besparen die andere mensen wel zullen gaan betalen.

Ben je geinteresseerd in goedkope lening, lees er meer over op de link in dit artikel.

2 opmerkingen:

  1. Ik ben de heer Rod Alfred, een geldschieter in privé-geld / lening. Ik verstrek leningen met een rentepercentage van 3% per jaar en binnen het bedrag van 1.000,00 tot 30.000.000,00 als leningaanbieding. 100% Projectfinanciering met beveiligde en ongedekte leningen is beschikbaar. We zijn gegarandeerd in het verlenen van financiële diensten aan onze talrijke klanten over de hele wereld. Met onze flexibele leenpakketten kunnen leningen binnen de kortst mogelijke tijd worden verwerkt en kunnen fondsen worden overgedragen aan de kredietnemer. We opereren onder duidelijke en begrijpelijke voorwaarden en we bieden allerlei soorten leningen aan geïnteresseerde klanten, bedrijven, bedrijven en allerlei soorten bedrijfsorganisaties, particulieren en vastgoedbeleggers. Vul het onderstaande formulier in en neem contact met ons op, aangezien we uw snelle en onmiddellijke reactie verwachten. E-MAIL: rodfinancing@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aanbieding voor alle individuen

    U bent op zoek naar een groot bedrag om uw bedrijf nieuw leven in te blazen of u bent op zoek naar een lening om uw huis te kopen.
    We kunnen u deze lening verstrekken.

    E-mail: info@creditfinance-bank.com
    Rolandgadner@outlook.de
    WhatsApp-nummer: +33784505888

    BeantwoordenVerwijderen