zaterdag 22 augustus 2009

Leningen En Rente Vergelijk

Rentes vergelijken moet beginnen met dezelfde leningen hebben. Een persoonlijke lening kun je bijvoorbeeld moeilijk vergelijken met een hypotheek. Met twee maten meten is nooit verstandig.

Het start dus allemaal met eerlijk vergelijken op een bepaalde kredietvorm. Een hypotheek moet je simpelweg met een hypotheek vergelijken. Wil je een doorlopend krediet afsluiten, dan leg je doorlopende kredieten naast elkaar. Klinkt simpel, maar het is wel het verschil tussen een goedkope lening en een dure lening.

Dan de rente. Dit is simpel genoeg op het eerste gezicht. Het is een kwestie van getallen naast elkaar leggen en kijken wie de laagste rent heeft. Rentes vergelijken is echter niet zo simpel, want geldverstrekkers zijn aardig slim.

Een bepaald rentetarief wordt bijvoorbeeld vastgesteld, maar het wordt in piepkleine en lichtgrijze letters op de rand van de advertentie gezet dat het een jaar vast is. Als ze konden en mochten zouden ze waarschijnlijk aan de drukker vragen of ze het niet op de snijrand van het papier mochten drukken.

Als je dan een lening neemt met een extreem lage rente krijg je een vervelende verrassing na een jaar. Dan knalt de rente opeens drastisch omhoog en je maandbetaling ook. Rentes worden dan variabel en dat betekent praktisch altijd dat ze hoger worden.

Zodra rente niet meer vast is zul je dus meer moeten gaan betalen. Een adviseur kan je honderden grafieken en statistieken laten zien, maar ga uit van dit standpunt. Hier goed rekening mee houden is dus een kwestie van slim consumentengedrag.

Meer weten over vergelijk lening, lees er meer over op de link in dit artikel.

3 opmerkingen:

  1. Snelle financiële hulpaanbieding aan het einde van het jaar.

    Dit jaar is de rente op onze hypotheek afgenomen. We hebben onze deelname gedurende 10 jaar teruggebracht tot 2%. Voorheen was dit 3,7%. We zijn in juli 2018 begonnen met 2 leningen voor een totaalbedrag van € 900.000.

    E-mail: info@creditfinance-bank.com
    Whatsapp-nummer: +33784505888
    Website: https://www.creditfinance-bank.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo,

    U bent op zoek naar een goed aanbod om uw bedrijf te verjongen of bent op zoek naar een lening om uw huis te bemachtigen. We kunnen u deze lening verstrekken voor al uw verzoeken, neem contact met mij op per e-mail:
    E-mail: Rolandgadner@outlook.de
    Bestandsnummer: +33784505888

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen.,
    Ongelooflijk, maar ware God is altijd groot. Na verschillende afwijzingen van mijn aanvraag door de bank, kreeg ik een lening dankzij deze zeer eerlijke Mr .Sandijs KUPLENS. Voor meer informatie, neem gewoon contact met haar op via e-mail op : sduplens@gmail.com
    Het biedt leningen van 3.000€ tot 3.000.000 aan iedereen in staat om terug te betalen met rente tegen een lage rente van 2% twijfel niet aan dit bericht. Het is een perfecte realiteit. Geef de boodschap door aan je geliefden die in nood zijn.
    Moge God je zegenen.

    BeantwoordenVerwijderen