zondag 23 augustus 2009

Aflosstructuur Vergelijken Bij Leningen

De aflosstructuur is misschien wel de meest interessante van alle meetcriteria die er zijn om een lening te beoordelen. De aflosstructuur van bijna elke lening is uniek en zit ietsje anders in elkaar. Bij een lening vergelijking is dit het meest complexe punt, maar vanuit besparingen ook het meest aantrekkelijk.

Een bank of geldverstrekker zal uiteindelijk toch wel willen dat je het terug betaalt. Spreekt uiteraard voor zich. Wat jij moet doen als leningnemer is eroor zorgen dat je de indeling zo gunstig mogelijk maakt. Je hebt te maken met fiscale voor- en nadelen, maar ook met hele simpele rente berekeningen en met eventuele verzekeringspolissen.

Als je alleen al kijkt naar de verschillende kredietverzekeringen die er worden afgesloten is het al een crime om leningen met elkaar te vergelijken. Een lineaire aflossing is de standaard variabele van bijna alle lening simulatoren. Een lineaire aflossing is puur en alleen dat je maand tot maand gaat aflossen en op die manier je lening na een bepaalde tijd af hebt gerond.

Maar wat nu veel wordt afgesloten is een lening waar een spaarproduct naast loopt in de vorm van een polis. Gedurende de tijd dat de polis loopt wordt er dan in gespaard, zodat jij uiteindelijk voldoende waarde erin hebt zitten om het volledig af te kunnen betalen. De meeste polissen die op deze manier worden gesloten zijn beleggingspolissen.

Als je overweegt zo een polis af te sluiten, kijk dan naar de mogelijkheden van garantie. Er zijn heel wat leningverstrekkers die je willen garanderen dat er op het einde van de polis genoeg waarde in zit. Dit vragen is trouwens wel belangrijk, want het moet niet zo zijn dat je op het einde van je lening nog wat bij moet gaan betalen.

Ben je geinteresseerd in lenen vergelijk, lees er meer over op de link in dit artikel.

5 opmerkingen:

  1. Snelle financiële hulpaanbieding aan het einde van het jaar.

    Dit jaar is de rente op onze hypotheek afgenomen. We hebben onze deelname gedurende 10 jaar teruggebracht tot 2%. Voorheen was dit 3,7%. We zijn in juli 2018 begonnen met 2 leningen voor een totaalbedrag van € 900.000.

    E-mail: info@creditfinance-bank.com
    Whatsapp-nummer: +33784505888
    Website: https://www.creditfinance-bank.com

    Heeft u een lening nodig voor uw projecten of persoonlijke behoeften?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aanbieding van snelle financiële hulp.

    Dit jaar is de rente op onze hypotheek afgenomen. We hebben onze participatie teruggebracht tot 2% gedurende 10 jaar. Voorheen was dit 3,7%.

    E-mail: Rolandgadner@outlook.de
    E-mail: info@creditfinance-bank.com
    Whatsapp-nummer: +33784505888
    Website: https://www.creditfinance-bank.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo,

    U bent op zoek naar een goed aanbod om uw bedrijf te verjongen of bent op zoek naar een lening om uw huis te bemachtigen. We kunnen u deze lening verstrekken voor al uw verzoeken, neem contact met mij op per e-mail:
    E-mail: Rolandgadner@outlook.de
    Bestandsnummer: +33784505888

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aanbieding voor alle individuen

    U bent op zoek naar een groot bedrag om uw bedrijf nieuw leven in te blazen of u bent op zoek naar een lening om uw huis te kopen.
    We kunnen u deze lening verstrekken.

    E-mail: info@creditfinance-bank.com
    Rolandgadner@outlook.de
    WhatsApp-nummer: +33784505888

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goedemorgen.,
    Ongelooflijk, maar ware God is altijd groot. Na verschillende afwijzingen van mijn aanvraag door de bank, kreeg ik een lening dankzij deze zeer eerlijke Mr .Sandijs KUPLENS. Voor meer informatie, neem gewoon contact met haar op via e-mail op : sduplens@gmail.com
    Het biedt leningen van 3.000€ tot 3.000.000 aan iedereen in staat om terug te betalen met rente tegen een lage rente van 2% twijfel niet aan dit bericht. Het is een perfecte realiteit. Geef de boodschap door aan je geliefden die in nood zijn.
    Moge God je zegenen.

    BeantwoordenVerwijderen