dinsdag 28 juli 2009

Rekening Courant

Een rekening courant verhouding is over het algemeen het meest gangbaar in de zakelijke wereld. Deze vorm van lenen is te vergelijken met een doorlopende lening, maar zeker niet op elk punt. Er zijn tenslotte belangrijke verschillen in wat je als consument wilt en wat je als eigenaar van een bedrijf wilt met betrekking tot een lening.

Als je een eigen bedrijf hebt, gaat dat met ups en downs en daarom kan een rekening courant handig zijn. Met name wanneer je levert op factuur en mensen in dienst hebt is het belangrijk om ook in magere tijden salarissen te kunnen betalen. Een rekening courant wordt ook vaak afgesloten op het moment dat er uitgebreid moet worden in de vorm van voorraad of ruimte.

Het is zeker niet gemakkelijk om een rekening courant af te sluiten. Banken en geldverstrekkers zijn strenger dan ooit bij toekenning van een lening of krediet aan de zakelijke markt. Het is voor een bedrijfseigenaar, de spil van de economie, hierdoor heel gecompliceerd om een lening af te sluiten.Het belangrijkste dat je kunt doen is een zo uitgebreid mogelijk overzicht van je cijfers verzamelen om te kunnen tonen aan een adviseur.

Dat je serieus bent moet ook blijken uit je aanvraag. Hou er ook rekening mee dat uiterlijk een belangrijke rol speelt. Je aanvraag voor een lening is zeker niet de enige die een geldverstrekker onder ogen krijgt.

Die van jou zal op een positieve manier eruit moeten springen. Denk dus niet te licht over het uiterlijk. Ik weet dat het niet belangrijk lijkt, maar het bepaalt misschien wel 50% van je eindresultaat. Een rekening courant krijgen kost misschien wel meer moeite en voorbereiding als je denkt.

Een reserve hebben is goed in een tijd waarin de economie niet zo stabiel is. De tijd en moeite zullen niet voor niets blijven, zeker als de financi�le resultaten eens wat minder zijn.

Ben je ge�nteresseerd in informatie over een rekening courant, neem dan de tijd om op de link te kijken in dit artikel.

7 opmerkingen:

  1. Hallo,

    Heb je financiële moeite gehad? Heb je geprobeerd een lening tegen lage tarieven te krijgen? Heb je de hulp van een particuliere kredietverlener nodig om je te helpen lenen? Heeft u een lening nodig om uw woning te financieren of uw hypotheek te herfinancieren? Ben je van plan een nieuw bedrijf te starten of een bestaand uit te breiden? Bent u een student die hard heeft gedacht voor waar u een studentelening kunt krijgen? Wij leveren ook autolening aan vrachtwagens en vrachtwagenchauffeurs. Onze diensten zijn ook bereikbaar voor degenen die zakenmensen zijn. Wij bieden allerlei lening aan en wij maken het makkelijk om over te dragen, ongeacht het bedrag dat u nodig heeft en uw locatie. Wij bieden al deze lening diensten tegen een zeer goedkoop tarief van 3%. Wees niet bang om te solliciteren omdat we lening aanbieden in alle valuta's. We zijn bereikbaar op jaafarlending44@gmail.com

    Als u geïnteresseerd bent in de lening, moet u de volgende gegevens invullen om het leningproces te starten.
    Lener informatie.
    1. Volledige namen: ...................
    2. Adres: ...................
    3. Staat: ...................
    4. Land: ...................
    5. Telefoon: ...................
    6. Geslacht: ...................
    7. Burgerlijke staat: ...................
    8. Beroep: ...................
    9. Maandelijks Inkomen: ...................
    10. Leningbedrag nodig: ...................
    11. Leningstijd: ...................
    12. Lening Doel: ...................
    13. Heb je eerder toegepast? : ...................

    U wordt verwacht dat u met de juiste gegevens van toepassing bent zodat wij u de lening voorwaarden en voorwaarden zullen sturen.

    Vriendelijke groeten,
    Jaafar.
    [Website]: http://jaafarlending44.wix.com/jaafarlendingfirmplc

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo,

    U bent op zoek naar een goed aanbod om uw bedrijf te verjongen of bent op zoek naar een lening om uw huis te bemachtigen. We kunnen u deze lening verstrekken voor al uw verzoeken, neem contact met mij op per e-mail:
    E-mail: Rolandgadner@outlook.de
    Bestandsnummer: +33784505888

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo allemaal, ik ben super enthousiast vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening van LAPO MICRO FINANCE hadden ontvangen en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik een totaalbedrag van eur 50.000 euro dat ik op mijn eigen bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Are you looking for financial help to pay or your debt? Do you need
      long term or short term loan to solve your financial debt or start or
      finance your business?

      Loan Amount:
      Full Names:
      Country:
      State: City:
      Address: Zip Code:
      Telephone #:
      Duration Of Loan:
      Email Address:
      Monthly Income

      Apply for loan with stress free and quick processings, contact kingsman
      Loan Group for any child or loan via email

    Email: Kingsmanloanfund@outlook.com
      WhatsApp: +1 917-877-7590
      Country: United States.

      Address: 201 Waterland, New York

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Axis Capital Holdings Limited krijgt een lening van 3% rente zonder enig onderpand. Als u een huis wilt kopen, kunt u ook contact met ons opnemen. we zijn in staat om uw lening af te lossen om terug te betalen in 12 jaar, dus als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met onze e-mail: www.axiscapitalholdingltd@outlook.com

    Als u een huis heeft dat u wilt kopen, neem dan contact met ons op via deze e-mail: finance_institute2015@outlook.com zodat we uw woninglening kunnen betalen, zodat u elke maand geleidelijk kunt terugbetalen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heeft u problemen met het krijgen van een lening voor werkkapitaal bij lokale banken en andere financiële instellingen? Deze dienst is bedoeld om financiële steun te bieden aan individuen, zakenmensen en vrouwen in het bedrijfsleven. Als u geïnteresseerd bent, neem dan nu contact met ons op via e-mail: robertokennety@gmail.com Of bel +1(518)219-0838.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Very reliable loan offer

    You are listed, prohibited from banking and you do not have the favor of the banks or better you have a project and need financing, bad credit or need money to pay bills, funds to invest in companies. So if you need loan do not hesitate to contact us to find out more on our conditions notably on the rate of 3%. For

    any other information please contact us by mail: walterlohrpaula@gmail.com

    cordially

    BeantwoordenVerwijderen